Олександр Мелащенко: «В останніх матчах «Чорноморець» виглядає пристойно»

Олександр Мелащенко: «В останніх матчах «Чорноморець» виглядає пристойно»

- Звісно, той факт, що команди зіграють у Києві замість Одеси, матиме значення для обох команд, адже не секрет, що перед своїми вболівальниками виступати набагато легше та приємніше. Напевно, в Одесі «Чорноморцю» було б дещо простіше. Тож «Динамо» матиме перевагу. Якщо говорити загалом про поєдинок, хотілося би, щоб кияни показали гідну гру та порадували своїх уболівальників, адже в нещодавньому поєдинку з «Шахтарем» це не дуже добре вдалося. Команда має реабілітуватися та хоча б трохи загладити не зовсім приємні враження.

- У попередньому матчі з одеситами «Динамо» вдома перемогло 2:1, ще раніше «Чорноморець» неодноразово відбирав очки у киян. Чого очікувати цього разу?

- Відзначу, що зараз «Чорноморець» виглядає дуже пристойно – обіграв «Шахтар», «Зорю», в останніх трьох матчах набрав максимум очок – 9, тому динамівцям легко не буде точно. Одесити, що називається, на ходу та перебувають у хорошій формі.

- Через дискваліфікацію Олександр Бабич не зможе розраховувати на Андрієвського та Коркішка, а Сергій Ребров – на Морозюка. Це відчутні втрати для команд?

- Для «Чорноморця» - безперечно, так. Той же Коркішко у попередньому турі забив «Зорі» два м’ячі. Ці футболісти відіграють ключову роль у своїй команді, тому, вважаю, їхня відсутність суттєво вплине на гру гостей та значною мірою полегшить завдання киянам. Але незважаючи на те, яким буде склад суперника, динамівцям все одно потрібно перемагати за будь-яку ціну, адже занадто велике відставання від «Шахтаря» цього сезону.

Що стосується господарів, то у розпорядженні Реброва футболістів вистачає – лава запасних доволі довга. Тож «Динамо» не має скаржитися на кадрові проблеми, що хтось захворів чи пропускає зустріч. Виняток становить хіба що Ярмоленко – для команди це знакова постать, футболіст, який сам може вирішити долю матчу. Кубкова зустріч із «Миколаєвом», яка відбулася трьома днями раніше, упевнений, також не завадить підготовці.

Повну версію інтерв’ю читайте у програмі до матчу «Чорноморець» - «Динамо»

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер