Олександр МЕЛАЩЕНКО: «Гра «Динамо» - «Ворскла» важлива, насамперед для киян»

Олександр МЕЛАЩЕНКО: «Гра «Динамо» - «Ворскла» важлива, насамперед для киян»

- Вважаю, майбутня гра важлива, насамперед, для «Динамо», оскільки команда бореться за перше місце. Не думаю, що динамівці дозволять собі втратити очки напередодні гри з «Шахтарем». На мою думку, «Динамо» переможе.

- Зазвичай із «Ворсклою» ігри даються непросто, за винятком поєдинку першого кола, коли динамівці в гостях перемогли 4:0...

- Звісно, легко  не буде, тим футбол і цікавий. Але «Динамо» грає вдома, перед своїми вболівальниками, тож осічки не має бути – господарі зосередяться на тому, щоб зберегти існуючий відрив від «Шахтаря» у п’ять очок.

- П’яте місце «Ворскли» в турнірній таблиці закономірне?

- Думаю, до зони єврокубків полтавчани в будь-якому випадку потраплять. «Олександрія», хоч і перемогла в попередньому турі, але все ще відстає на чотири пункти. Якщо «Ворскла» набиратиме свої очки та не втрачатиме їх принаймні в домашніх матчах, що залишилися, то збереже цей відрив до завершення чемпіонату.

- На кого з футболістів полтавської команди варто звернути особливу увагу?

- «Ворскла» завжди виокремлювалася командною грою. Зараз непогано виглядає Громов, який довго не грав, але в матчі з «Олександрією» вийшов доволі вдало. В іншому ж, як я вже сказав, варто звернути увагу на командні дії.

- Чи захочуть гості реабілітуватися за прикру поразку від киян 0:4 у жовтні минулого року?

- Звісно, вони захочуть показати хорошу гру та виправитися за ту невдачу. Але у кожної команди свої завдання, які вони будуть вирішувати на футбольному полі. У «Динамо» – це чемпіонство, а «Ворскла» хоче грати в єврокубках. Що з цього вийде, покаже лише гра. Моя особиста думка – перемога буде на боці господарів.

- За рахунок чого, на ваш погляд, суперник може вдало зіграти проти господарів?

- Це їм розповість тренерський штаб, який проаналізує як ігри «Динамо», так і свої власні, й побудує відповідну тактику. Думаю, «Ворскла» навряд чи буде йти в атаку великими силами, так само як і пресингувати на чужій половині поля. Скоріше з все, гості гратимуть від оборони.

- На ваш погляд, доля чемпіонства вирішиться в очному протистоянні «Динамо»та «Шахтаря», або заздалегідь?

- Скоріше за все, в очному. Якщо зараз «Динамо» не втратить очки, далі вже нема де їх буде втрачати. «Ворскла» же – команда, яка може скласти конкуренцію та поборотися за залікові пункти.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Раснер

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер