Олександр ОСМАН: «Матч із «Чорноморцем» був драматичним та цікавим»

Олександр ОСМАН: «Матч із «Чорноморцем» був драматичним та цікавим»

- Ми налаштовувалися на серйозний бій, тому що з «Чорноморцем» у нас завжди напружені ігри. Особливо гостьові: вони обігрують нас у Одесі, ми обігруємо їх у Києві. Ще в них була велика мотивація - цей матч був їхнім останнім шансом потрапити до першої шістки, тож ми знали, що суперник буде битися та налаштовуватися. І ми були до цього готові, що й показали на полі. Матч вийшов і драматичним, і цікавим. Завжди дуже приємно вигравати такі поєдинки, коли досягаєш перемоги на останніх секундах. Гра була важкою, але перемога приємна!

Нам хотілося взяти реванш за поразку в першому колі 1:3, була спортивна злість, хотілося «повернути боржок».

Коли в першому таймі не реалізували пенальті, це трохи зіпсувало настрій, адже, якби повели в рахунку, було б легше та спокійніше грати. Але не забили, так не забили, нічого страшного - ніхто не розслаблявся, всі продовжували грати, як і раніше, потрібно було йти лише вперед.

Ані я, ані партнери не сумнівалися в позитивному підсумковому результаті. Навіть коли побачили, що додадуть три хвилини, ми бігли вперед, намагалися забити. Якщо їх влаштовувала нічия, то нам була потрібна лише перемога.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер