Олександр ОСМАН: «Тренер пообіцяв святкову вечерю на честь чемпіонства»

Олександр ОСМАН: «Тренер пообіцяв святкову вечерю на честь чемпіонства»

- Емоції дуже сильні - завжди приємно вигравати чемпіонат. Я вигравав його не так часто. Хоч це і молодіжна першість, але дуже приємно, емоції не передати словами. Раділи всією командою, думаю, це було чутно (посміхається). Для нас це в нинішньому році велике досягнення.

- Наскільки важливо було оформити чемпіонство достроково?

- Не мало значення, в якому турі ми це зробимо. Ми знали, що якщо сьогодні переможемо, то станемо чемпіонами. Для нас кожна гра важлива. Усі хлопці намагаються виправити свої попередні помилки та навчитися чомусь новому.

- Із «Зорею» було не дуже легко грати?

- Ні. Ми намагаємося налаштовуватися на кожну команду, тому що будь-який суперник готується до ігор із нами дуже серйозно та дає бій. Із жодною командою нам не буває дуже легко. Тож не можу сказати, що сьогодні ми почувалися немов на прогулянці.

- Як можете прокоментувати другий м'яч, який забив центральний захисник Чоботенко?

- Сергій опинився в потрібний момент у потрібному місці. Ми завжди відпрацьовуємо стандарти на тренуваннях. Центральний захисник зробив усе правильно: набіг, забив - усе, як ми й тренуємо. Вітаю його з переможним м'ячем.

- Який матч був найскладнішим чи визначальним на турнірній дистанції?

- Найскладніші матчі в нас традиційно з донецьким «Шахтарем». З ними завжди були бої, й протягом усього чемпіонату ми боролися за очки. Ми могли стати чемпіонами ще після попередньої гри з «Олімпіком», якби «Шахтар» втратив очки у своєму матчі, але зарано розслабилися.

- Які перспективи бачите для себе у плані переходу до першої команди?

- Шанс дається кожному. Головне – довести право на нього на тренуваннях та матчах, щоб це бачили тренери першої команди. Якщо будеш показувати хорошу гру, на тебе звернуть увагу, і все вдасться. Усе залежить від нас: якщо людина чогось хоче, вона цього досягне.

- Як будете відзначати чемпіонство?

- Тренер сказав, що влаштує нам святкову вечерю. Не знаю, на базі або на заправці (сміється).

- Скільки випили шампанського?

- Розлили все, що було, на себе й один на одного, тож випити не вдалося.

Підписуйтеся на паблік-чат «Динамо» у Viber та будьте в курсі всіх важливих новин із життя клубу!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер