«Динамо» проведе спаринг зі збірною України (U-20)

«Динамо» проведе спаринг зі збірною України (U-20)

Команда провела навчально-тренувальний збір, який завершився матчем із молодіжною збірною Білорусі U-21.

У грі взяли участь четверо динамівців: Полегенько, Харатін та Яремчук вийшли на поле в основному складі, а нападник Бесєдін з'явився у другому таймі. Відзначимо, що під час нинішнього збору наставник «синьо-жовтих» Олександр Петраков не розраховував ще на двох динамівців – захисника Микиту Бурду, який відновлюється після операції з видалення апендициту, та півзахисника Євгена Чумака, який залишився в розташуванні першої динамівської команди.

Вирішальний момент у зустрічі стався в середині другого тайму. Після прострілу Яремчука до центру в штрафному майданчику збили Татаркова, за що арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий удар чітко реалізував Харатін, розвівши воротаря та м'яч по різних кутах. 

- Ми збираємося 11-го травня, – розповів про найближчі плани старший тренер збірної U-20 Олександр Петраков (на фото). – 18-го летимо до Нової Зеландії. Домовилися із Сергієм Ребровим, що напередодні проведемо товариську гру з київським «Динамо», можливо, навіть на стадіоні «Динамо». Ребров задіє тих, хто не гратиме в матчі чемпіонату, обіцяв виставити хороший склад.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер