Олександр Севідов: «Ми зараз не готові тягатися з «Динамо»

Олександр Севідов: «Ми зараз не готові тягатися з «Динамо»

- Можу привітати «Динамо» з перемогою та побажати команді успіхів у Лізі чемпіонів. Що стосується сьогоднішньої гри, ми намагалися зіграти строго та дисципліновано, що нам, загалом, вдавалося. Ми мали свої «напівмоменти», у Володі Прийомова. Якби він забив, можливо, у нас і був би якийсь шанс. Ми зараз перебуваємо в тій смузі, коли не реалізовуємо навіть «напівмоменти». А «Динамо» своїми можливостями біля наших воріт скористалося, це називається клас футболістів. Гравцям сьогодні пред'явити нема чого, наскільки могли, вони билися та старалися. Важко визначити, де вони беруть ці внутрішні резерви. Мені дуже шкода, що команда перебуває в такому стані, ми абсолютно не заслуговуємо того місця, де зараз перебуваємо. Але скаржитися - доля слабких. Намагаємося виправити ситуацію, хоча не все залежить від нас.

- Склалося враження, грати проти лідерів - «Динамо», «Шахтаря», «Дніпра» - «Металісту» легше, ніж проти інших команд. Більше змістовних дій, менше помилок...

- Ви абсолютно праві, на ці команди футболістів мотивувати не потрібно. Вони самі хочуть показати себе проти учасників Ліги чемпіонів та Ліги Європи, це своєрідний тест. Ми зараз не готові тягатися з «Динамо» у «відкритий» футбол. Поставили гру від оборони, доволі щільно зігравши біля штрафного майданчика. Часом це вдавалося. Нам сьогодні важливий був не стільки результат або місце в таблиці. Я вже казав, і сьогодні можу повторити, нам важливо зберегти клуб. Багато хто не віддає собі звіт, що з нами може статися за місяць. У нас доволі багато проблем, але сьогоднішня гра якусь дещицю оптимізму в моїй душі залишила.

- Як зробити так, щоб проти «Карпат» та «Олімпіка» ваша команда зіграла так, як сьогодні?

- Це те ж саме, як Моуріньо після сьогоднішнього результату запитати, як зіграти проти «Динамо». Є такі фахівці слова, які за 45 хвилин можуть перерахувати всі свої проблеми. Я таким не займаюся, й універсального рецепту, що сказати гравцям, не існує. На нас стільки бруду вилили та в спину наплювали, що далі відступати немає куди. Або ми самі себе поховаємо, або залишимося в історії як бойова одиниця. Мені важко відповісти на ваше запитання, але я футболістам тільки що сказав: «Якщо зіграємо у Львові так, як сьогодні, шанси на перемогу в нас будуть дуже великі».

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер