Олександр Шовковський: «Ми не прощаємося, а лише розлучаємося»

Олександр Шовковський: «Ми не прощаємося, а лише розлучаємося»

Голкіпер київського "Динамо" Олександр Шовковський у цьому матчі був не просто героєм, він твердо стояв на останньому рубежі, рятуючи ворота у, здавалося, "мертвих" моментах. І зробив усе можливе й неможливе задля загальної перемоги. Однак…

- Олександре, результат, звичайно, не влаштовує, але що можеш сказати про гру?

- Нині робити якісь висновки дуже важко. Емоційний фон зашкалює, і причому досить сильно. Шкода за результат, враховуючи те, що наприкінці матчу ми створили кілька голевих моментів. На жаль, помилки, яких припускалися в минулих матчах на останніх хвилинах (ми наступали на одні й ті ж граблі кілька разів), не дозволили нам пройти до наступного раунду або до Кубка УЄФА.

У першу чергу, дякуємо всім уболівальникам, які в цей нелегкий час були пліч-о-пліч з нами. Підтвердженням моїх слів є те, що на всіх домашніх матчах за участю "Динамо" були вщент заповнені трибуни. Велике їм спасибі. Ми не прощаємося з ними, а лише розлучаємося на деякий час. Тепер хлопці їдуть у відпустку, потім зберемося і готуватимемося до наступного сезону.

- Сплеск емоцій… Звідки він з'явився?

- Важко щось говорити. Ми дуже хотіли перемоги, навіть у якийсь момент витиснули із себе все, на що були спроможні. Життя на цьому не закінчується.

- Якщо відкинути фарт, "Динамо" мало вийти до наступного етапу?

- Ми заслужили на це не менш ніж "Арсенал" або "Локомотив".

- Олександре, порівняно із жовтневим матчем, який сьогодні був "Інтер"?

- Я не говоритиму про "Інтер". Мені це нецікаво.

Газета "Український футбол"

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер