Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Бажання у команди величезне»

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Бажання у команди величезне»

- Наскільки вдалося вгамувати емоції та підійти до матчу з холодною головою?

- У першу чергу, хочу сказати, що в футбол потрібно грати з холодною головою. Це нам добре продемонстрував арбітр у попередньому матчі. Ми акцентували свою увагу виключно на власній взаємодії, організації гри, й чудово розуміємо, що рахунок першого матчу цілком прийнятний, аби завтра вирішити завдання виходу до наступного раунду. Бажання у команди величезне, але в першу чергу бажання вийти на поле та виконати стратегію, обрану на гру.

- З вашим великим єврокубковим досвідом, які очікування від завтрашнього матчу? Чи можна порівняти протистояння з «Генгамом» з якимись попередніми?

- Знаєте, стратегія двохматчевого протистояння – якомога вдаліше зіграти в першому поєдинку, щоб було простіше в матчі-відповіді. Рахунок після матчу у Франції 1:2, і, враховуючи забитий м’яч на виїзді, шанси в нас непогані. Що стосується моїх спогадів, то в цьому контексті згадується, як ми вдома програли «Трабзонспору» (1:2), а на виїзді, граючи в меншості, досягли перемоги (2:0) та пройшли до наступного раунду.

- У вас перемотані пальці. Якщо це пошкодження, чи не завадить воно зіграти завтра?

- Уже 20 років не заважають (посміхається).

- (питання французького журналіста) Судячи з того, що відбулося в першому матчі, чи дійсно ви бажаєте взяти реванш із розгромним рахунком?

- Для нас головний реванш буде, якщо ми пройдемо до наступного раунду. А з яким рахунком ми переможемо – не має значення.

* фото А.Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер