Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Хочемо максимально проявити свої найкращі якості»

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Хочемо максимально проявити свої найкращі якості»

- Чи вважаєте ви свою команду в завтрашньому матчі фаворитом?

- Я не слідкую за букмекерськими конторами, а готуюся до завтрашньої гри. Напевно, журналісти мають визначати, хто фаворит.

- До команди повернувся Бетао. Як у колективі зустріли його?

- Я знаю Бетао багато років і знаю його професійне ставлення до справи. Своїм бажанням та самовіддачею він хоче бути корисним клубу й, думаю, має бути корисним для нас. Але, зізнаюся, напередодні зустрічі з «Ольборгом» у Лізі Європи для мене це питання є дивним.

- Чому дуже мало гравців приходять спілкуватися з пресою після матчів? Приміром, після того ж матчу з «Карпатами» на Кубок України…

- Я був (посміхається). Знаєте, мені важко однозначно відповісти на це питання. Можливо, потрібно трохи подумати над тим, аби мікст-зону зробити ближче. Після того, як футболіст виходить із роздягалень, потрібно обійти пів стадіону, а після спілкування з журналістами повернутися назад.

- Після матчу в Данії чи викликає у вас «Ольборг» особливе роздратування, аби не просто виграти завтра, а обов’язково з великим рахунком?

- Ви знаєте, ми отримали відчутного ляпаса, якщо так можна сказати, але команда готується до гри й думає про те, аби максимально проявити свої найкращі якості, грати в той футбол, в який ми вміємо й до якого ми готові. Ніхто не думає про реванш. Наше головне завдання – виграти завтрашній матч, а також у підсумку вийти з групи.

* фото А.Лукацький

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер