Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Після першої гри ми зробили висновки» (+ ВІДЕО)

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Після першої гри ми зробили висновки» (+ ВІДЕО)

- «Динамо» традиційно сильно грає вдома. Чи додає це впевненості, що ви можете переграти будь-яку команду, в тому числі й «Евертон»?

- Можу сказати, що, безумовно, підтримка наших уболівальників, відчуття домашнього комфорту, коли ми граємо на «Олімпійському», додає нам упевненості. При цьому ми намагаємося реалізувати всі тренерські напрацювання. Сподіваюся, й надалі ми будемо досягати аналогічних результатів та грати на тому високому рівні, який демонстрували останнім часом.

- Настрій на матч із «Евертоном» відрізняється від того, що був перед матчем-відповіддю з «Генгамом»?

- Для нас важлива кожна гра, й на кожну гру ми ставимо найвищі завдання. Ми поважаємо будь-якого суперника, намагаємося розібрати сильні та слабкі якості, намагаємося втілити в життя ту тактику, яку напрацьовуємо перед кожним окремим поєдинком. Безумовно, пройти до наступного раунду для нас дуже важливо, незалежно від того, з ким ми будемо грати. Матч із «Евертоном» зараз для нас один із найважливіших, тому що якщо ми не виграємо завтрашню гру, то не буде наступної.

- Останнім часом багато розмов про поганий стан газону. Для кого в такому випадку він буде на руку – «Динамо» чи «Евертона»?

- Це питання, загалом, не до мене. Я мушу виходити на поле та показувати гру, яку хочуть бачити вболівальники. Що стосується стану газону, то можу сказати, що діяти першим номером на полі, яке не дуже хорошої якості, непросто. Але маємо те, що маємо. Будемо виходити, грати та зробимо все можливе, аби реалізувати план на гру й досягти бажаного для нас результату.

- Чи відпрацьовували пенальті на випадок післяматчевої серії?

 - Ні, не відпрацьовували.

- Чи здивував вас особисто «Евертон» у першому матчі?

- Не можу сказати, що суперник чимось здивував – ми очікували, що англійці саме так і будуть грати. Можу сказати, що в певній мірі нам не вдалося реалізувати власний план на гру. Після гри зробили висновки, проаналізували власні помилки та плануємо підготуватися таким чином, аби втілити в життя наші задумки.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер