Олександр Шовковський – про бажання провести прощальний матч

Олександр Шовковський – про бажання провести прощальний матч

Про це Олександра запитали на зустрічі з уболівальниками.

- Добрий день, Олександре! Я представник трибуни ультрас «Динамо». Багато фанатів вважає, що в кінці вашої кар’єри не було поставлено крапку. Всі чекали вашої появи на полі в матчі з «Бешикташем», потім – у грі з «Шахтарем». Чи хочете ви провести прощальний матч для вболівальників?

- Передусім, хочу сказати з приводу того, що я не вийшов на матч. Ми обговорювали з Сергієм Станіславовичем те, що я мав вийти на ці дві останні гри.  Але, нажаль, погодні умови у грудні не дали нам змоги готуватися до цих матчів на натуральному трав’яному полі бази в Кончі-Заспі. І ми перейшли тренуватися до манежу, на штучне покриття. Зміна покриття завжди дуже негативно позначалася на моїх гомілках. І цього разу так вийшло, я отримав пошкодження ахілла, тому просто не міг зіграти фізично.

Тепер що стосується прощального матчу. По-перше, ніхто не влаштовує такі матчі взимку. Мені довелося грати в Мінську за температури мінус 17 градусів. Задоволення «превелике», особливо коли ти приймаєш душ після гри. Зрозуміло, чому такі матчі не проводяться взимку – і глядачів багато не буде, і самі футболісти не хотітимуть виходити на поле.

Ми обговорювали це питання з керівництвом клубу, воно залишається відкритим. Мені справді дуже хотілося би попрощатися з київською публікою. Наші вболівальники дуже вимогливі, але ці вимоги завжди виправдані. Я це розумію, тому для мене буде великою честю попрощатися з нашими вболівальниками.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер