Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «У «Динамо» кожен гравець здатний здивувати»

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «У «Динамо» кожен гравець здатний здивувати»

- Для нас це була важка гра, тому що багато хлопців повернулися після матчів збірних, де втратили багато і емоційних сил, і фізичних, грали через два дні на третій. Тренерський штаб спеціально дав можливість багатьом гравцям відпочити, адже на гру з будь-яким суперником потрібно виходити та перемагати. Безумовно, ми вивчали «Олімпік», але, в першу чергу, налаштовувалися грати у свою гру, відпрацьовували взаємодії.

- Сьогодні були певні зміни в захисті: Петрович у центрі, крім цього не грав Ярмоленко. На ваш погляд, загалом, команда впоралася?

- Ми вже доволі тривалий час граємо разом, тож нічого нового немає. У тренувальному процесі також інколи змінюються амплуа. Команда зіграна, у неї є своє обличчя, є своя тактика, й незалежно від того, хто саме грає в конкретному матчі, ми маємо показувати свій рівень.

- В який момент ви відчули себе спокійніше: після першого м'яча, другого, чи протягом усього матчу перебували в напрузі?

- Ви знаєте, життя показує, що заспокоюватися не можна протягом усього матчу, розслабитися можна лише після фінального свистка. Ми добре підготувалися, у грі продемонстрували свої хороші якості. Стан поля, на жаль, був не найкращим, ми вже звикли до трохи інших полів, і це гарна тенденція - грати на хороших полях.

- Чи вистачило сьогодні «Динамо» командних швидкостей? Чи можна в Порту ще додати?

- Можу сказати точно лише те, що в Порту ми обов'язково додамо. Це буде наша найголовніша, вирішальна гра за останні чотири поєдинки в Лізі чемпіонів.

- На ваш погляд, Гармаш сьогодні грав так, як повинен був, або навіть краще?

- Оцінку гравцям я давати не буду. Кожен, виходячи на футбольне поле, має проявити всі ті можливості, які у нього є. У команді київського «Динамо» футболістів тримають не за красиві очі або високу швидкість, а за вміння реалізовувати весь свій прихований потенціал та те, що напрацьовується у тренувальному процесі. Комусь це вдається краще, комусь - гірше, але факт у тому, що кожен гравець здатний здивувати вболівальників, ми це дуже добре знаємо.

Copyright © 2015FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер