Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Вони живі, доки ми пам'ятаємо»

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Вони живі, доки ми пам'ятаємо»

- Команда без уболівальників - не команда. Так само, як і вболівальники без команди - збіговисько людей. Тому я вважаю, що і підтримка, і діалог, і стосунки мають бути. У справжньої команди мають бути справжні уболівальники - це справедливо і зрозуміло для всіх.

- Чого очікуєте від цього матчу?

- Ми вшануємо пам'ять усіх гравців «Динамо» (Київ) усіх поколінь, які заробляли славу для цієї команди, здобували перемоги, прославляли клуб «Динамо» (Київ) протягом дев'яноста років. Цей матч потрібен для того, аби віддати шану тим, кого зараз із нами немає, і не забувати. Вони живі, доки ми пам'ятаємо.

- Ви приїхали, але зараз не в ігровій формі, чому?

- На жаль, мій стан здоров'я не дозволяє мені сьогодні вийти на футбольне поле.

- Кого особисто вам не вистачає із динамівців, яких зараз із нами немає?

- Не хочу когось виділяти. Це не той день, коли можна це робити. Усім зрозуміло, що протягом багатьох років у кожного з гравців були особисті стосунки з тією чи іншою людиною. Хтось був у дуже близьких стосунках. Тому це індивідуально. Хочеться якомога частіше збиратися тим складом, в якому грав я, коли ми здобували славетні перемоги. На жаль, обставини, робота чи інші моменти не дозволяють цього робити. Сьогодні один із таких днів, коли я можу зустріти своїх партнерів по команді, однодумців, пожартувати, згадати кумедні та радісні моменти, як перемагали і що для цього робили.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер