«Олександрія» – «Динамо»: ситуація з дискваліфікаціями

«Олександрія» – «Динамо»: ситуація з дискваліфікаціями

У матчі 27-го туру VBET Ліги «Динамо» зіграє з «Олександрією». Матч відбудеться у суботу, 20 травня, на КСК «Ніка» у місті в Кіровоградській області, початок – о 15:00.

На майбутній поєдинок у складі нашої команди дискваліфікований захисник Владислав Дубінчак. Динамівець отримав попередження у поєдинку попереднього туру проти «Чорноморця» (2:3), яке виявилося для нього четвертим у нинішньому сезоні.

А ще серед динамівців відразу шість гравців, яким потрібно діяти обережно в майбутній грі, – під загрозою дискваліфікації півзахисник Сергій Сидорчук, у якого сім попереджень, а також захисники Костянтин Вівчаренко, Олександр Сирота, півзахисники Джастін Лонвейк, Володимир Шепелєв та Беніто, у доробку яких по три жовті картки в нинішньому сезоні чемпіонату України.

Що стосується наших суперників, то у складі «Олександрії» не зможе взяти участь через дискваліфікацію захисник Денис Мірошниченко (26 матчів та 4 забитих м’ячі в нинішньому сезоні). Серед тих, хто перебуває під загрозою пропустити наступний матч своєї команди, перебувають захисники Владислав Бабогло, Андрій Цуріков, півзахисники Кирило Ковалець та Кирило Сігєєв, у яких по три жовті картки.

«Олександрія» – «Динамо»

Дискваліфіковані: Мірошниченко – Дубінчак.

Під загрозою дискваліфікації: Бабогло, Цуріков, Ковалець, Сігєєв – Сирота, Лонвейк, Шепелєв, Вівчаренко, Сидорчук, Беніто.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер