Олександру Андрієвському – 29! Вітаємо!

Олександру Андрієвському – 29! Вітаємо!

Сьогодні виповнюється 29 років півзахисникові київського «Динамо» Олександру Андрієвському.

Олександр народився у Києві. Свої перші кроки у футболі робив у ДЮСШ «Атлет», проте вже через рік потрапив до ДЮФШ «Динамо», навчаючись там сім років під керівництвом багатьох тренерів, зокрема Сергія Процюка та Олександра Петракова. Однак у ДЮФЛУ за «біло-синіх» встиг провести лише один матч, повернувшись у 14-річному віці до ДЮСШ «Атлет». Ще за рік він потрапив до академії харківського «Металіста», де був одним із найталановитіших випускників академії.

З літа 2011 року Олександр виступав за молодіжну команду «Металіста», де був багаторічним лідером, хоча за основний складі харків’ян грав нечасто. У 2015 році підписав контракт із рідним «Динамо». Після кількох оренд Олександр закріпився у рідному клубі, а зараз він є одним із важливих та найдосвідченіших гравців основного складу. У складі киян двічі вигравав чемпіонат та Кубок України, тричі Суперкубок України. У 2017 році дебютував у складі національної збірної.

Бажаємо Олександру міцного здоров’я, спортивного довголіття, побільше фірмових яскравих голів та нових перемог і трофеїв у складі київського «Динамо»! А найголовніше – найскорішої перемоги та миру в рідній країні! 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер