Олександру Іщенку - 70! Наші вітання!

Олександру Іщенку - 70! Наші вітання!

Сьогодні свій 70-річний ювілей відзначає директор ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського Олександр Олексійович Іщенко. Від імені нашого клубу ювіляра привітав президент ФК «Динамо» Київ Ігор Суркіс.

Шановний Олександре Олексійовичу!

Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання від футбольного клубу «Динамо» та від мене особисто з нагоди Вашого ювілею!

Ви присвятили київському «Динамо» багато років кар'єри тренера клубної ДЮФШ, а потім як директор нашої академії. Ваш неоціненний досвід, мудрість і справжній професіоналізм знайшли своє втілення у вихованні багатьох нових поколінь футболістів нашого клубу.

Основу першої команди «Динамо» складають вихованці клубної академії, у чому Ваша велика заслуга. Динамівські вихованці також підкорюють чемпіонати Іспанії та Англії, що свідчить про високий рівень підготовки та організації роботи нашої дитячої школи.

Дозвольте висловити Вам подяку за професіоналізм і відданість футболу та рідній країні. Цього святкового дня бажаю Вам міцного здоров’я, натхнення, перемог, а головне - миру у нашій країні.


З повагою,

Президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер