Олександру Козлову – 64! Вітаємо!

Олександру Козлову – 64! Вітаємо!

Сьогодні день народження святкує керівник науково-дослідного центру ФК «Динамо» (Київ) Олександр Козлов.

Визначення функціонального стану футболістів, програмування і моделювання тренувального процесу, контроль та аналіз змагальної діяльності, тестування – це те, без чого неможливо уявити сучасний професійний футбольний клуб. Але цими аспектами обов’язки начальника науково-дослідного центру не обмежуються, вони набагато ширші та об’ємніші. Велика частина роботи сьогоднішнього іменинника залишається з кадром та не помітна пересічному уболівальнику. 

Але результати роботи Олександра Михайловича чудово відчувають на собі футболісти, а аналітичними даними ефективно користуються тренери під час планування тренувань. Протягом десятиліть відданої праці на благо «Динамо» Олександр Козлов робить помітний внесок у розвиток та прогрес не одного покоління футболістів, багато з яких згодом стають справжніми зірками як в Україні, так і у світі. 

Колеги знають його як висококласного фахівця, цінують за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність. Крім того, гравці, тренери й весь колектив нашого клубу шанують і поважають іменинника за його людські якості – доброту, порядність, чуйність, уважність та небайдужість. 

У цей святковий день від усього колективу ФК «Динамо» (Київ) бажаємо Олександру Михайловичу міцного здоров’я, добробуту, сил, енергії, наснаги, нових ідей та успішного їх втілення. А головне – якнайшвидшого завершення війни та мирного, безпечного і спокійного життя у незалежній і вільній Україні.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер