Олександру Морозу – 56. Вітаємо!

Олександру Морозу – 56. Вітаємо!

Сьогодні День народження відзначає тренер воротарів Динамо U19 Олександр Мороз. Він працює у системі київського «Динамо» з 2001 року, розпочинав свій тренерський шлях у ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського, де працював до 2003 року. У 2004 році був тренером воротарів збірної України U17, а з 2005 року по червень 2013 року працював тренером воротарів у «Динамо-2».

З липня 2013 року отримав посаду тренера воротарів юнацького складу «Динамо» і вже понад 10 років допомагає виховувати нові покоління голкіперів. Під його пильним оком та мудрою опікою юнацька команда «Динамо» неодноразово ставала чемпіоном України, вдало виступала у Юнацькій Лізі чемпіонів та передавала талановитих воротарів до першої команди.

Олександр Мороз має репутацію вимогливого, мудрого та справедливого наставника, висококваліфікованого спеціаліста та майстра своєї справи. Завдяки таким прекрасним фахівцям молоді голкіпери регулярно поповнюють ряди основної команди «Динамо» або знаходять своє місце у сучасному футболі у складі інших команд чемпіонату України.

У цей день бажаємо Олександру Миколайовичу здоров’я, щастя, сімейного затишку, удачі в усіх справах. Нехай ваші вихованці якомога частіше радують вас своєю грою та досягненнями. А найголовніше – закінчення війни та повернення до звичного і безпечного життя під мирним українським небом.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер