Олександру Сироті - 22. Вітаємо!

Олександру Сироті - 22. Вітаємо!

Сьогодні свій день народження відзначає центральний захисник київського «Динамо» Олександр Сирота.

Олександр народився у 2000 році в Києві, з дитинства вболівав за «Динамо» і є вихованцем академії «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Дебютувавши за команду U19 у сезоні 2017/2018, Олександр відразу став чемпіоном України. А після дебюту за молодіжний склад у сезоні 2018/2019 - виграв із командою золото першості U21.

Дебют Сироти у складі першої команди «Динамо» прийшовся на принципове протистояння проти донецького «Шахтаря» 4 червня 2020 року, а вже за чотири дні захисник завоював свій перший трофей на дорослому рівні, провівши 120 хвилин проти полтавської «Ворскли» у фіналі Кубка України.

У сезоні 2020/21 Сирота став важливою частиною чемпіонської команди «Динамо», яка завоювала золотий требл, дебютував у єврокубках і отримав перший виклик до національної збірної України, за яку вперше зіграв 8 вересня 2021 року в товариській зустрічі з Чехією.

Бажаємо Сашкові не зупинятися на досягнутому, додавати з кожним сезоном і рухатися вперед до нових досягнень і перемог разом із київським «Динамо»! Вітаємо з днем народження!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер