Олександру Сироті – 24. Вітаємо!

Олександру Сироті – 24. Вітаємо!

Сьогодні, 11 червня, особливий день для центрального захисника нашої команди Олександра Сироти. Він відзначає свій 24-й день народження.

Олександр народився у 2000 році в Києві, з дитинства вболівав за «Динамо» і є вихованцем академії «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Він дебютував за команду U19 у сезоні 2017/2018 та одразу став чемпіоном України. А після того, як провів перший матч за молодіжний склад у сезоні 2018/2019, виграв із командою золото першості U21.

Дебют Сироти у складі першої команди «Динамо» прийшовся на принципове протистояння проти донецького «Шахтаря» 4 червня 2020 року, а вже за чотири дні захисник завоював свій перший трофей на дорослому рівні – Кубок України. У фінальному поєдинку проти полтавської «Ворскли» він провів на полі 120 хвилин.

У сезоні 2020/21 Сирота став важливою частиною чемпіонської команди «Динамо», яка завоювала золотий требл, дебютував у єврокубках, забив свій перший м’яч у дорослому футболі (8 серпня 2021 року у ворота луганської «Зорі».) і отримав перший виклик до національної збірної України. 8 вересня 2021 року Олександр дебютував за головну команду країни, яка у Плзені на стадіоні «Дусан-Арена» в товариському поєдинку зустрічалася з командою Чехії (1:1). Олександр потрапив до стартового складу на матч та провів на полі увесь поєдинок.

Бажаємо Олександру міцного здоров'я, щастя та успіхів у футболі. Сил, енергії, оптимізму і якомога більше перемог та досягнень із «Динамо» та збірною України. А найголовніше – перемоги України над рашистами, закінчення війни та повернення до мирного, спокійного, безпечного життя.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер