Президент ФК «Динамо» привітав Олександра Бандурка з ювілеєм

Президент ФК «Динамо» привітав Олександра Бандурка з ювілеєм

Від усього серця вітаю Вас із ювілеєм!

Ваш внесок у становлення та розвиток футболу незалежної України важко переоцінити. Практично в усьому, що зроблено у вітчизняному футбольному господарстві, є частка Вашої праці, глибоких знань та багатого життєвого досвіду. Усе це принесло Вам заслужену повагу всіх, кому випало щастя працювати разом із Вами!

Про Вашу плідну роботу свідчать численні державні нагороди та відзнаки, зокрема звання заслуженого працівника фізичної культури і спорту України та Орден «За заслуги» III ступеня.

Значну частину свого професійного життя Ви трудилися під біло-синіми прапорами, будучи одним із керівників Київської міської ради «Динамо».

На початку 90-х років, у скрутні для футбольного клубу «Динамо» часи, Ви були одним із тих, хто допоміг динамівському кораблю залишитися на плаву і хто сприяв подальшому розвитку і розбудові клубу. Заслуговує на повагу і високу оцінку також Ваш внесок у справу державної ваги – організацію та успішне проведення в нашій країні Євро-2012.

Важливим є Ваш внесок у становлення та розвиток Професіональної футбольної ліги України, де Ви обіймали посаду генерального директора від дня заснування організації та до обрання Вас першим віце-президентом ФФУ.

Попри Ваш поважний вік, і нині Ви продовжуєте подавати приклад молодшим колегам своєю невичерпною енергією, завзяттям та оптимізмом на відповідальному посту першого віце-президента національної Федерації футболу.

Радий щиро побажати Вам від себе особисто і від усіх київських динамівців благополуччя та багатьох років плідної праці на благо нашої рідної країни!     

Президент ФК «Динамо» (Київ)

Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер