Олександру Караваєву виповнилося 29 років! Вітаємо

Олександру Караваєву виповнилося 29 років! Вітаємо

Олександр народився в Херсоні і рано почав займатися футболом у школі місцевої «Освіти». У 13-річному віці Караваєва помітили скаути «Шахтаря» і запросили в академію «гірників», де він піднявся сходами до першої команди, хоча за неї так і не зіграв. На дорослому рівні виступав у «Севастополі», а після ліквідації клубу – перейшов до луганської «Зорі». На старті сезону 2017/2018 років «Зорі» і «Шахтарю» вдалося домовитися про повноцінний трансфер Караваєва до луганського клубу. Там він став лідером і капітаном команди. Непоступливість, самовіддача і величезна працездатність футболіста, а також його відкритість до вболівальників і преси, виділяють його серед багатьох.

Запрошення до «Динамо» Караваєв отримав у червні 2019-го року. За першу команду дебютував 28 липня 2019-го року у матчі Суперкубка України. Караваєв вийшов у стартовому складі і на 68 хвилині був замінений на Карлоса де Пену, динамівці виграли той матч 2:1, а Караваєв здобув перший трофей у своїй кар'єрі. 

За національну збірну Караваєв дебютував в 2015-му році проти Північної Македонії і з тих пір стабільно викликається до лав головної команди країни.

У цей святковий день бажаємо нашому півзахиснику непохитного здоров’я, щастя, сімейної злагоди і благополуччя, яскравих вражень, якомога більше перемог у всіх сферах життя та нових здобутків ізвершень у складі київського «Динамо».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер