Олексій Дроценко: «Результат є, але хотілося б, щоб гра була кращою»

Олексій Дроценко: «Результат є, але хотілося б, щоб гра була кращою»

Старший тренер академічної групи «Динамо» вікової категорії U17, яка провела стартовий матч у Першій лізі U19 ДЮФЛ, Олексій Дроценко прокоментував поєдинок своїх підопічних проти КДЮСШ «Ніка» та поділився враженнями від перемоги з рахунком 3:0:

- Це була наша перша гра у чемпіонат України Першої ліги U19 дитячо-юнацької футбольної ліги. «Динамо» тут представлене командою хлопців 2007-го року народження. Також до нас приєдналися кілька хлопців з основної команди U19 – Ігор Костюк дав нам тих, хто не має постійної ігрової практики у його команді. Результат є, але хотілося б, щоб гра була кращою і у технічному, і у тактичному плані. Було багато помилок, але хлопці старалися та віддавали усі сили на футбольному полі. Повторюся, є, над чим працювати, і ми будемо це робити. Ті моменти, які сьогодні не були на належному рівні, через тренування доводитемо до максимуму.

- Розкажіть детальніше про хлопців 2006-го року народження, наскільки вони посилили вашу команду?

- Повторюся, на даний момент у них немає багато ігрового часу у матчах за першу команду U19. Вони були покликані нам допомогти та набрати ігрові кондиції. Спасибі їм, вони старалися, вели за собою команду, але були і помилки. Думаю, це пов’язано із тим, що вони не мають тієї ігрової практики, яку хотілося б мати.

- Сьогодні ваші підопічні забили два м’ячі після подач від кутової позначки, подібні розіграші відпрацьовуєте на тренуваннях?

- Важко говорити про награну комбінацію, коли забиває Захарченко із U19. Але перед грою ми показували хлопцям на макеті, як вони мали розташовуватися, та ті точки, куди вони мали вбігати. Для нас радість, що ми забили два м’ячі після стандартних положень – значить, ми недаремно працювали та виконали те завдання, яке стояло на сьогодні.

- Ваша команда бере участь у двох турнірах – ДЮФЛУ U17 та Першій лізі U19 та гратимете по два матчі на тиждень. Наскільки такий графік буде важким?

- Ми очікуємо отримувати підкріплення із першої команди U19, тож необхідна кількість гравців на ці матчі у нас є. Ті, хто краще себе проявляє, гратимуть за U19, а решта – у матчах ДЮФЛ U17. Коли зустрічатимемося із сильними суперниками, робитимемо ротацію. Два матчі на тиждень говорять про те, що ігрова практика буде у всіх. Думаю, для хлопців це великий стимул проявляти себе не лише у тренуваннях, а і у матчах.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер