Олексій Дроценко та Владислав Калин про успішний старт на Всесвітніх учнівських іграх-2021

Олексій Дроценко та Владислав Калин про успішний старт на Всесвітніх учнівських іграх-2021

Тренер Олексій Дроценко та півзахисник Владислав Калин прокоментували перемогу на Всесвітніх учнівських іграх над збірною Перу (9:0).

Олексій Дроценко, старший тренер:

- Якщо брати організацію, то все на найвищому рівні – це стосується і проживання, і харчування. Також нам дали можливість потренуватися на цьому полі. Суперника по першому матчу не знали, тому відштовхувалися від своєї гри, того, що хотіли побачити на полі. Гра вдалася, швидко забили кілька м’ячів, після чого десь скинули темп, оскільки в нас завтра ще одна гра. Хотілося би в ній побачити меншу кількість технічного браку, а також щоб хлопці ще додали у русі. Будемо старатися додавати від гри до гри, щоб до фінальної частини вийти на максимальний рівень.

Владислав Калин – молодець, реалізував сьогодні свої моменти. Але у нього були ще можливості відзначитися. Давно такого не було, щоб він так багато забивав, тому я радий за нього. А в наступній грі може хтось інший забити. У нас немає такого, що лише один бомбардир і ми залежимо від нього. Будь-хто з футболістів може взяти на себе відповідальність та вирішити момент.

Владислав Калин, півзахисник:

- На цих змаганнях ми представляємо свою школу, і завдання в нас одне – перемагати. Стартова гра була не дуже важкою – чесно кажучи, думали, що суперник буде сильнішим. Вдалося швидко відкрити рахунок та забити багато м’ячів.

Мені вдалося забити чотири м’ячі, але при цьому суперник дозволяв створювати моменти, і цілком міг забивати ще кілька. Але підвела реалізація. Загалом, було незвично грати на синтетиці, оскільки перед цим ми впродовж місяця тренувалися на натуральному покритті, і тепер відчувається, як «підсіли» ноги.

За такого великого рахунку найголовніше – зберігати концентрацію та не розслаблятися. Ми продовжували добре грати, підтримували високий темп, і голи вже не були на першому плані. А з усіх голів, які були сьогодні, найбільше запам’ятовуються ті, які забиваються після класних комбінацій. У наступному матчі нашим суперником будуть хлопці з Дніпра, яких ми знаємо за матчами ДЮФЛ. Розуміємо, що легко точно не буде. Останні кілька ігор ми з ними зіграли внічию, тому, звичайно, хочеться перемогти.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер