Олексій Дроценко: «Я буваю рідко задоволений грою, але сьогодні такий випадок»

Олексій Дроценко: «Я буваю рідко задоволений грою, але сьогодні такий випадок»

Наставник динамівської команди вікової категорії U16 Олексій Дроценко прокоментував перший матч своїх підопічних на турнірі «Champions Cup», присвяченому пам'яті Габора Ноймана в угорському місті Кішварда.

Нагадаємо, кияни з мінімальним рахунком 0:1 поступилися академії Пушкаша:

- У нашій підгрупі в результаті жеребкування опинилися дві дуже хороші команди - чемпіони своїх країн. У академії Пушкаша є філії і фарм-клуби в сусідніх Словаччині, Хорватії і навіть в Україні, а «Хайдук» - чемпіон Хорватії. Звісно, зіграти з такими суперниками цікаво. Крім того, ми провели збори, і хочеться знати, у якому стані перебуває команда під час підготовки до матчів чемпіонату України. Тож ми задоволені, що нам попалися команди такого високого рівня і ми зможемо подивитися їхній стиль.

Що стосується безпосередньо гри, я рідко буваю задоволений ставленням хлопців і самою грою, але сьогодні той випадок, коли подякував хлопцям за якість гри, хороший рух, думку на футбольному полі, створені моменти, незважаючи на образливу і випадкову поразку 0:1. Нам не вистачило реалізації, але якщо ми в тому ж дусі будемо рухатися вперед, так само ставитися до матчів, грати на футбольному полі, а не мучитися, прийде і результат. Повторюся, сьогодні ми задоволені змістом гри, але не задоволені результатом. Ця поразка образлива, нам є чому повчитися, зокрема, концентрації на останніх хвилинах - цей компонент до них прийде з часом.

Також потрібно врахувати те, що напередодні ми провели не просто підготовку до турніру, а повноцінні збори, тому, окрім результату, усе інше нам удалося, ми на правильному шляху.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер