Олексій ДРОЦЕНКО: «Грали другим номером та проводили швидкі контратаки»

Олексій ДРОЦЕНКО: «Грали другим номером та проводили швидкі контратаки»

- Виходячи з того, що перший матч вдома ми виграли 3:0, в Одесі побудували свою гру відповідним чином: віддали територіальну перевагу супернику, грали другим номером, поставили завдання при перехопленні м'яча проводити швидкі контратаки. Десь це вдалося, десь – ні. Були непогані моменти, але в першому таймі трохи підвела реалізація, а після перерви цей план на гру спрацював, ми реалізували свої моменти та забили два м'ячі. Загалом, я залишився задоволеним і грою, і ставленням хлопців, все ж таки, після перемоги 3:0 удома необхідно було, щоб вони налаштувалися грати у футбол, а не вийшли на поле абияк. Загалом, установку на гру вони виконали.

- Які плани тепер на фінальну частину ДЮФЛ?

- У понеділок, 16-го червня, чекаємо на жеребкування. Ми будемо грати у Володимирі-Волинському з 21-го до 27-го червня. Що стосується суперників, усі, хто виходить до фінальноі частини, одні з найкращих команд, тому обирати немає сенсу. Всі вміють добре грати у футбол, приблизно одного рівня. Тож ми приймемо будь-який жереб. Загалом, ми можемо й маэмо грати з будь-яким суперником. Мене буде більше цікавити стан моєї команди, ніж суперники, які потраплять до нашої підгрупи.

- В якому кадровому стані ви підходите до фінальної частини? Чи на всіх хлопців можете розраховувати?

- На сьогодні у нас, на щастя, серйозних травм немає. У деяких хлопців є невеликі ушкодження, але, думаю, до фінальної частини всі хлопці підійдуть здоровими. Настрій у нас бойовий, налаштовуємося на хорошу гру у фіналі та максимальний результат.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер