Олексій ДРОЦЕНКО: «Усі гравці, яких ми заявили, проявили себе добре»

Олексій ДРОЦЕНКО: «Усі гравці, яких ми заявили, проявили себе добре»

- Це був перший, можна сказати, пробний Кубок виключно серед команд U-16. Дякуючи президенту ФК «Динамо» Ігорю Суркісу, наші матчі проходили в хороших умовах, у манежі НТБ «Динамо».

Вирішальна гра була хорошою, бойовою, матч гідний фіналу. У першому таймі ми не реалізували сприятливий момент та відразу ж пропустили гол. Після перерви наша команда перебудувалася, ми випустили ще одного нападника й наприкінці поєдинку вирвали перемогу. До речі, коли Данило Сухоручко вийшов на заміну у грі першого етапу з «BRW-BIK», він також забив два голи.

З Альберто Босхом ми узгодили, що не будемо спеціально готуватися до цього Кубка. Ми працювали у звичному режимі. Цей турнір ми сприймали як частину підготовки до весняно-літньої частини першості України.

Ігри ліги проходили чотири дні поспіль, без перерв. Ми задіяли всіх наших гравців, дали всім отримати ігрову практику. Тут проявлялися не лише технічна та тактична майстерність, але й бійцівські якості хлопців. Усі гравці, яких ми заявили на фінальну частину, проявили себе добре, ніхто не випадав.

Також під час турніру ми скористалися нагодою провести селекційну роботу, переглянути талановитих юнаків з інших регіонів. Ціла низка гравців нас вразили, ми їх узяли «на олівець» і тепер будемо запрошувати до динамівської академії.

Зараз хлопці отримали кілька вихідних, після чого наша підготовка поновиться за наміченим планом. У 20-х числах у нашої команди спільно з «Динамо» U-17 запланований виступ на міжнародному турнірі в Римі, в якому торік брали участь наші хлопці 1998 року народження. Цього року вирішили поїхати об'єднаною командою гравців 1999 та 2000 р.н.

Крім того, на період з 8 до 13 числа шестеро наших футболістів викликані до юнацької збірної України. Інші будуть продовжувати планову підготовку до сезону.

* фото В.Раснер

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер