Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Хороша перемога над гідним суперником»

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Хороша перемога над гідним суперником»

- Була важлива гра і хороша перемога над дуже гідним суперником, одним із конкурентів. «Олександрія» демонструє непоганий футбол. Нам було важко ще й тому, що, на мою думку, наші гравці через первні обставини не продемонстрували всього, що вони вміють. Після збірної завжди є момент, коли знову необхідно відчути клуб, український футбол. Тому на першому місці був результат, хоча і гра була непоганою - динамічна, обидві команди боролися до кінця. У такій грі ще приємніше здобувати перемогу.

- Чому не грав Кадар?

- Ми втратили його днів на десять, ймовірно. У п'ятницю він отримав м'язову травму.

- Що скажете про гру пари центральних захисників?

- Якщо відіграли на нуль, то зіграли добре. І Шабанов, і Попов - обидва провели хороший матч, було багато боротьби і вели вони її добре. Те, що ми вже п'ятий матч граємо на нуль - до цього і потрібно йти. У футболі результат починається саме з оборони, а вже потім будується атака. Ми прагнемо, щоб суперник мав якомога менше шансів забити. Сьогодні це вдалося. Зрозуміло, у кожному матчі стоїть завдання не пропустити.

- На думку тренера «Олександрії», справедливим результатом у цьому матчі була б нічия. Як ви вважаєте?

- Я б оцінив гру по-іншому, напевно, але у кожного тренера свій погляд на справедливість. Насправді, «Олександрія» продемонструвала добротну гру, у них були непогані моменти, але це не применшує наших заслуг. Гра вдається, коли зустрічаються два атакуючих суперники. «Олександрія» добре оборонялася і нам не вистачило швидкості, щоб створити більше проблем. Повторюся, є причини. Сподіваюся, у наступних іграх деякі хлопці і команда загалом будуть рухатися по-іншому.

- На вашу думку, чому проблеми у Франа Соля?

- Він не має достатньо практики, а для форварда грати - дуже важливо. Йому необхідно забити свій м'яч. Тоді все стане на свої місця. Він виконав величезний обсяг роботи і мав момент, але не забив. У нас достатня конкуренція в атаці. Зараз знову буде багато ігор, тому всім знайдеться робота.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер