Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Ми набрали одне очко, але втратили два»

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Ми набрали одне очко, але втратили два»

- Олексію Олександровичу, сьогодні «Динамо» провело лише одну заміну. Чи говорить це про те, що вас повністю влаштовувала гра?

- Ні, навряд чи гра мене влаштовувала. Але в таку гру досить складно було увійти, і мені здавалося, що хлопцям, які знаходилися на полі, було під силу вирішувати проблеми, що виникали по ходу матчу.

- Що не вдалося «Динамо» в матчі з «Копенгагеном»?

- Не вийшло конструктивно зіграти в атаці. «Копенгаген» зумів нав’язати боротьбу, а нам не вистачило швидкості, комбінаційної гри. Багато верхових єдиноборств ми програли, хоча готувалися до цього.

- Із чим пов’язано те, що «Динамо» діяло сьогодні так повільно?

- Із цим пов’язане перше невдоволення. Із такою командою, як «Копенгаген», потрібно грати швидко і з м’ячем, і без м’яча.

- Наскільки швидкий пропущений гол змінив ваші плани на гру?

- Безумовно, цей гол вплинув і на перший тайм, і на весь матч. Він приніс дискомфорт усій команді. Але повторюся, не думаю, що команда розгубилася, ми намагалися налагодити гру та комбінувати. Однак багато чого сьогодні не вдавалося.

- Наставник «Копенгагена» заявив, що його команда була сьогодні ближчою до перемоги. На вашу думку, «Динамо» сьогодні здобуло одне очко чи втратило два?

- Ми дивилися матч із різних лав, тому маємо різні погляди. Мені здалося, що моментів було небагато, але у нас вони були гострішими. Ми набрали одне очко, але втратили два.

- Що сталося з Віталієм Буяльським? Чому він не потрапив до заявки?

- На передматчевому тренуванні він отримав ушкодження. Поки не знаємо, наскільки воно серйозне. Будемо сподіватися, що невдовзі Віталій повернеться на поле.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер