Олексій Михайличенко повернеться на посаду спортивного директора

Олексій Михайличенко повернеться на посаду спортивного директора

"Михайличенка ніхто не звільняв, він пішов за взаємною домовленістю, розуміючи, що результати команди не відповідають очікуванням уболівальників.

Наведу один приклад, який демонструє мудрість нашого нового головного тренера. Коли ми з ним зустрілися, Мірча Луческу передусім сказав, що хотів би переговорити з Михайличенком про те, як він розцінює тих чи інших футболістів, який був тренувальний процес.

Природно, Михайличенко якийсь час відпочине, а потім повернеться на посаду спортивного директора. І він повинен повернутися, тому що, можна сказати, це я його вмовив очолити команду у важкий час. На той момент я вважав, що Михайличенко знає команду краще за всіх, він укомплектовував її багатьма гравцями. Я сподівався, що у нього вийде. Може бути, не вистачило часу. Можливо, були ще якісь обставини, які йому завадили.

Ми в нормальних відносинах з Олексієм Олександровичем, і він повернеться на посаду спортивного директора, яку зараз на правах виконуючого обов'язки займає Безсонов. Я з людьми просто так не розлучаюся".

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер