Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «В атаці не показали всього того, що могли»

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «В атаці не показали всього того, що могли»

- На вашу думку, «Динамо» здобуло одне очко чи втратило два?

- Мені здається, ми скоріше втратили два очки. На жаль, в атаці не показали всього того, що могли. Мабуть, на це є певні причини: на мою думку, сьогодні було багато браку, причому в простих ситуаціях, і трохи не вистачило сил.

- Сподобалося, що протягом усієї гри команда добре рухалася та була високою швидкість переміщення м’яча. А що саме не вийшло в атаці? Чи зловживали футболісти індивідуальною грою?

- На мою думку, в атаці не вистачало якості: підготовлених передач, завершення, ударів. У першому таймі ми занадто багато намагалися грати через центр, де наробили масу помилок, які призводили до контратак суперника. Я тому і кажу,  що не вистачило сил, бо від цього залежить правильність прийнятого рішення у тому чи іншому моменті. А те, що команда старалася рухатися і грати до кінця у свій футбол – це очевидно. У другому таймі ми майже весь час повели на половині поля суперника, але цього замало, потрібно більше загрожувати, створювати моментів, щоб їх реалізовувати.

- Яка ситуація з Бойком?

- Під час передматчевої розминки він підвернув голеностоп, тому довелося зробити заміну воротаря в стартовому складі.

- «Лугано» вас чимось здивувало?

- Ні. Ми подивилися багато ігор «Лугано», знали їхній потенціал. Нас нічого не здивувало. У них вийшли два нових футболісти, але принципи гри суперника нам були відомі - вони завжди були сильні на стандартах. Усе було прогнозовано.

- Те, що ви вчора говорили про особливі ставлення команд до матчів єврокубків, сьогодні підтвердилося…

- Для будь-якої команди єврокубок - це щось особливе. У чемпіонаті всіх і все знаєш, а європейські матчі відрізняються за своїм напруженням, малюнком гри.

- Як можете оцінити гру Жерсона Родрігеса?

- Сьогодні багато зіграв не зовсім так, як нам би хотілося. Оцінити Родрігеса відразу після гри не можу, потрібно подивитися епізоди, проаналізувати. Він старався, добре рухався, працював на команду. На жаль, своїми моментами належним чином не розпорядився. Загалом ми сподіваємося, що він і інші футболісти в подальшому будуть виглядати краще.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер