Олексій Михайличенко: «Ми йдемо шляхом збільшення навантаження»

Олексій Михайличенко: «Ми йдемо шляхом збільшення навантаження»

- Олексію Олександровичу, до матчу з “Олімпією” були залучені гравці молодіжної команди, а на першому зборі були задіяні представники юнацького складу. Розкажіть про кадрову ситуацію в команді.

- Ми маємо травмованих гравців, Циганков і Шабанов ще не можуть брати участь у матчах. Тому ми запланували провести контрольні зустрічі два дні поспіль, і сьогодні півтора тайми грав один склад, а ще півтайму - інший. Ми йдемо шляхом збільшення навантаження, тому завтра буде дзеркальне відображення складу. Футболісти, які сьогодні зіграли півтайму, проведуть на полі півтора тайми, і навпаки. У наступних іграх ми будемо ще набирати, щоб до кінця збору хлопці були готові грати 90 хвилин.

- Сьогодні були забиті різноманітні голи, але насамперед вразив дебютний м’яч центрального захисника Олександра Романчука.

- Усі хлопці молодці, усі стараються. Це важливий проміжок підготовки, який багато в чому потім впливає на те, що можна робити в сезоні.

Погода сьогодні трохи підвела, але вона точно не завадила. На зборах завжди є якісь нюанси - дощ, вітер, сніг - і до цього потрібно бути готовими. Я задоволений тим, що непогода не завадила нам провести запланований спаринг, адже кажуть, що багато ігор були перенесені.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер