Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Зараз найголовніше – переключитися з проблем збірних на клубні справи»

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Зараз найголовніше – переключитися з проблем збірних на клубні справи»

- Наші збірники повернулися до розташування команди в різному стані. Хтось мав ігрову практику, хтось – ні, одні виграли, інші програли. Але така ситуація в нас відбувається завжди після міжнародної паузи. Саме тому наша підготовка була розбита на дві частини. Зараз найголовніше – об’єднатися, переключитися з проблем збірних на клубні справи та налаштуватися на динамівську хвилю. У нас зараз цікавий, але при цьому важкий відрізок, коли буде достатньо багато ігор, переїздів. Тому потрібно буде сконцентруватися на цій роботі.

Найближча гра з «Десною» дуже важлива для нас як у психологічному, так і в турнірному значенні. Як це не дивно, але ми будемо зустрічатися з одним із лідерів, який вів цілеспрямовану підготовку до майбутнього матчу, спеціально для цього виїхавши на десятиденний збір до Туреччини. Ситуація це дозволяла їм. Але й для «Динамо» подібна ситуація звична, коли до збірних різних вікових груп та країн викликають велику кількість наших гравців. І це, хочу сказати, приємна відповідальність.

- Робота на останніх тренуваннях ведеться суто під майбутнього суперника – чернігівську «Десну»?

- Звичайно. Хоча ми працюємо всі разом лише з четверга, усю наявну інформацію, яку маємо у своєму розпорядженні, постараємося донести до хлопців, за рахунок чого можна перемагати «Десну».

- Чи може бути присутній фактор недооцінки або, навпаки, переоцінки майбутнього суперника?

- Не думаю. Усі бачили, та й хлопці це відчули, наскільки непростими для нас були ігри з «Олімпіком» та «Зорею». Та й «Десна» дуже непогано стартувала, перебуваючи наверху турнірної таблиці. Якщо подивитися, то чернігівці більшість очок здобули саме на виїзді, а це означає, що команда добре підготовлена й зіграна.

- Які останні новини з лазарету?

- Загалом, усі хлопці в обоймі. Шкода, що Вербич пропускає матч із «Десною» через дискваліфікацію. Раді, що відновився після пошкодження Андрієвський і вже взяв участь у контрольному матчі з «Кристалом». За молодіжний склад проти «Десни» зіграють Шапаренко та Цитаїшвілі, і, сподіваюся, покажуть свою готовність до конкуренції в першій команді.

- У якому стані Дуелунд та Попов?

- Денис поки тренується за окремою програмою, а Міккель буквально позавчора провів перше тренування в загальній групі, але в нього стався рецидив. Тепер потрібно знову проводити реабілітаційні маніпуляції, і найближчим часом, на жаль, я не прогнозую його повернення до складу.

ПРИДБАТИ КВИТКИ НА МАТЧ «ДИНАМО» – «ДЕСНА»

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер