Михайличенко розраховує на динамівців

Михайличенко розраховує на динамівців
Збірна України; www.ffu.org.ua

Наставник національної збірної України Олексій Михайличенко оприлюднив список кандидатів для підготовки до товариського матчу збірної України з командою Польщі. На поєдинок, який відбудеться 20-го серпня у Львові, тренер викликав 23-х гравців, з яких четверо представляють «Динамо».

Це воротар Олександр Шовковський, захисники Тарас Михалик та Андрій Несмачний, нападник Артем Мілевський. Також у матчі можуть взяти участь відданий до оренди в «Арсенал» захисник Віталій Мандзюк та півзахисник «Ворскли» Сергій Кравченко, який у січні 2009 року приєднається до «Динамо».

Склад збірної України:

Воротарі: Андрій П’ятов («Шахтар»), В’ячеслав Кернозенко («Дніпро»), Олександр Шовковський («Динамо»).

Захисники: В’ячеслав Шевчук, Дмитро Чигринський і Олександр Кучер (усі − «Шахтар»), Тарас Михалик і Андрій Несмачний (обидва − «Динамо»), Григорій Ярмаш («Ворскла»), Віталій Мандзюк («Арсенал»), Андрій Русол («Дніпро»).

Півзахисники: Максим Калиниченко і Сергій Назаренко (обидва − «Дніпро»), Денис Голайдо («Таврія»), Олексій Гай («Шахтар»), Анатолій Тимощук («Зеніт» Санкт-Петербург, Росія), Євген Левченко («Гронінген», Голландія), Сергій Кравченко («Ворскла»).

Нападники: Андрій Воронін («Ліверпуль», Англія), Андрій Шевченко («Челсі» Лондон, Англія), Володимир Гоменюк («Таврія»), Євген Селезньов («Шахтар»), Артем Мілевський («Динамо»).

www.fcdynamo.kiev.ua

 

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер