Олексій ЩЕБЕТУН – найкращий бомбардир молодіжних команд «Динамо» 2014/15!

Олексій ЩЕБЕТУН – найкращий бомбардир молодіжних команд «Динамо» 2014/15!

Одним із гравців, який може зробити свій вагомий внесок у майбутні успішні виступи талановитої команди «біло-синіх», є 18-річний нападник Олексій Щебетун, який після отримання початкової футбольної освіти в запорізькому «Металурзі» був заявлений у ДЮФЛУ за київське «Динамо» з другої половини сезону 2012/2013.

Саме він минулого сезону став найкращим бомбардиром як у динамівській команді U-19, так і U-21. Обидва колективи фінішували у своїх першостях другими, виборовши срібні нагороди, й обом якнайкраше допомогла голеадорська майстерність Щебетуна.

Загалом, у 15 матчах за U-19 Олексій відзначився вісьмома забитими м’ячами, а за молодіжний склад у 14-ти поєдинках забив 10 голів, тож його загальний доробок склав 18 влучань у 29 іграх.   

Олексій зазначає, що після ДЮФЛУ, де він також був лідером атак команди U-17, перехід на старший віковий рівень його значно мобілізував: «Рівень чемпіонату U-19 та молодіжної першості, звичайно, вищий, грати стало значно важче. Але завдяки цьому й зростає майстерність, і, як на мене, я досяг у цьому певного успіху. Але на цьому не можна зупинятися, потрібно працювати, щоб грати за першу команду київського «Динамо»!

* фото А.Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер