Олексій ЩЕБЕТУН: «Обидва своїх забитих м'ячі присвячую мамі»

Олексій ЩЕБЕТУН: «Обидва своїх забитих м'ячі присвячую мамі»

Після гри динамівець поділився своїми враженнями і розповів, кому присвятив голи:

- На гру налаштовувалися, як завжди, дуже серйозно. Матч почали активно, пресингували суперника, в результаті, забили два швидких м'ячі, після чого трохи зменшили темп і пропустили самі. У перерві тренери сказали продовжувати вести свою гру, не збавляти темп, грати активно попереду, пресингувати і дотиснути суперника.

На другий тайм вийшли зарядженими на боротьбу, але перші 20 хвилин після перерви провели не так активно, як хотілося б, але зате ми компенсували це в другій частині тайму, коли забили шість м'ячів. Думаю, переломним став третій гол, після нього ми відчули себе вільніше і почали забивати один м'яч за іншим. Та й суперник, відчувалося, вже втратив віру. Що стосується моїх забитих м'ячів, у першому моменті мені віддав передачу Вова Шепель, яку я замкнув. А в другому епізоді здорово розібрався Ігор Харатін, мені залишалося тільки влучити в порожні ворота.

Обидва цих м'яча присвячую своїй мамі, у неї якраз сьогодні День народження, ці голи - для неї. Вона просила, щоб я забив, тому сьогодні грав з особливим натхненням, радий, що вийшло виконати її прохання.

* фото А.Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер