“Олімпіаштадіон” в очікуванні динамівців

“Олімпіаштадіон” в очікуванні динамівців

У суботу основний склад київського “Динамо” проведе другий і останній матч тренувального збору в Німеччині. Цього разу суперником команди Олексія Михайличенко буде “Мюнхен 1860”, який посідає за підсумками першого кола Бундесліги 14 позицію. Поєдинок розпочнеться о 15.00 за київським часом на мюнхенському “Олімпіаштадіоні”.

Цікаво, що німці не проти поповнити клубну казну прибутком від товариського поєдинку з динамівцями. За кілька днів до матчу в каси стадіону поступили квитки вартістю від 4 до 10 євро в залежності від сектору. Квитки для дітей обійдуться батькам удвічі дешевше.

За словами одного з тренерів киян Анатолія Дем’яненко, скоріш за все, у суботу на поле вийдуть ті ж самі 19 гравців, які у середу протистояли “Штутгарту”. На лаві запасних залишаться другий воротар Рустам Худжамов, травмований на пахові кільця Андрій Гусин (за словами лікарів, півоборонець близько 10 днів працюватиме за індивідуальною програмою) і Олег Гусєв, який тільки з сьогоднішнього дня долучився до роботи в загальній групі.

Упевнено виглядає в тренувальному процесі Олександр Амісулашвілі. Грузин має гарні футбольні задатки і змусив звернути на себе увагу в поєдинку зі “Штутгартом”. У першому таймі Олександр діяв на лівому фланзі оборони, а після перерви, з виходом на поле Андрія Несмачного, персонально опікав форварда суперника. Рішення щодо трансферу Амісулашвілі буде прийняте по закінченню збору.

На сьогодні у команди заплановане одне тренування. Повертаються динамівці в Київ 26 січня. Цікаво, що останнє тренування на зборі в Руйті відбудеться з кілька годин до вильоту.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер