»Олком»- «Динамо» - 0:5. Перемога без особливих зусиль

»Олком»- «Динамо» - 0:5. Перемога без особливих зусиль

Київське "Динамо" вийшло до 1/8 фіналу Кубка України. Для цього не знадобилось особливих зусиль – мелітопольський "Олком", що представляє другу лігу українського чемпіонату, не чинив особливого опору нашій команді.

Тоді як команда розправлялася ыз "Олкомом", головний тренер Юрій Сьомін перебував на Туманному Альбіоні, де з трибуни стадіону "Евуд Парк" в Блекберны спостерігав за матчем місцевої команди з найближчим суперником "Динамо" в Лізі чемпіонів – "Арсеналом". Гадаємо, гра команди Арсена Венгера (до речі, яка здобула переконливу перемогу з рахунком 4:0) дала немало інформації Юрію Павловичу.

"Динамо" ж впевнено, забивши на стадіоні "Спартак" імені Олега Олексенко п'ять м'ячів без відповіді, може в доброму гуморі готуватися до дебютного матчу в груповому турнірі Ліги чемпіонів.

Олег Лужний і Валерій Зуєв, які за відсутності Юрія Сьоміна керували командою в Мелітополі, дали можливість отримати ігрову практику футболістам, які не були задіяні в попередніх матчах, а також у поєдинках за національні збірні. Треба відзначити дебют Флорина Черната в "Динамо" після повернення з оренди, а також перша поява Малхаза Асатіані у футболці «Динамо» в офіційному матчі.

Треба сказати, резервісти динамівців гідно проявили себе. Вже в дебюті зустрічі гостям вдалися дві результативні комбінації. Спочатку Ярмоленко вдало зорієнтувався в штрафному майданчику і вдало зіграв на добиванні, а незабаром Асатіані відзначив дебют в "Динамо" забитим м'ячем. Втім, і "Олком" не відсиджувався на своїй половині поля. Особливо старався головний бомбардир мелітопольського клубу – Дудченко. Кілька ударів нападника несли в собі небезпеку для воріт Шовковського, але Олександр справлявся з усіма м'ячами, які летіли в його бік.

Збільшити перевагу "Динамо" вдалося на останній хвилині тайму. В черговий раз нападник "Динамо" зіграв поблизу воротарського майданчика– цього разу Кравець добив м'яча після удару Черната. В другому таймі господарі "підсіли", що дозволило гостям спокійно вести гру. Проте, ще два м'ячі побували у воротах "Олкома". Спочатку свій же захисник засмутив воротаря господарів, а незабаром Ярмоленко оформив дубль.

Вже через три дні на "Динамо" очікує серйозніший суперник. Тому переконлива перемога не повинна розслабляти підопічних Юрія Сьоміна. Перемогу над "Олкомом" варто забути – вболівальники динамівців встигли засумувати за перемогами на європейській арені.

 

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер