Он-лайн з Бадром Каддурі

Он-лайн з Бадром Каддурі

У середу, 14 квітня, гостем редакції офіційного сайту був марокканський оборонець “Динамо” Бадр Каддурі. Упродовж години Бадр в режимі он-лайн відповідав на ваші питання.

ОН-ЛАЙН З БАДРОМ КАДДУРІ

-У тебе є мрії, окрім футболу: може знятися у кіно, купити “Феррарі”, або щось інше.
-Ні, кіно та дорогі авто не для мене. Я люблю спокійне життя, хочу займатися улюбленою справою, приносити користь “Динамо”.

-Чи були в тебе пропозиції від інших європейських клубів?
-Поки що немає. Я не хочу залишати “Динамо” і навіть не задумуюсь над цим питанням.

-Шановний Бадр, мене цікавить інформація відносно товариського матчу збірних Марокко та Аргентини. Чи викликані ви на цю гру?
-Мене на цей матч не запрошували.

-Коли поповните свій гольовий баланс за “Динамо”?
-Як тільки буде створений перший слушний момент, спробую скористатися їм.

-Бадр, як ти, мусульманин, відносишся до жіночого футболу?
-Абсолютно нормально. У Марокко, як і в Україні, набагато більше популярний чоловічий футбол. Із видів спорту, де беруть участь жінки, віддаю перевагу волейболу та баскетболу.

- Можете порівняти київських вболівальників з фанами ВАК (Марокко)?
-На Батьківщині нас підтримували більш активно, хоча матч на матч не проходиться. У Києві, на мій погляд, люди більше розбираються у тактиці, стратегії гри, більш грамотні у суто футбольному смислі. Дуже приємно, коли глядачі оцінюють не лише красиві голи, але й осмислені комбінації.

-Плануєш відкрити персональний сайт?
-Знаю, дехто з динамівців встигли відкрити свої представництва в Інтернеті. Але я з цим не поспішаю. Спочатку треба себе зарекомендувати, мати те, що можна запропонувати читачам.

-Чи влаштовує тебе позиція на якій ти граєш на даний час? Чи позиція лівого півзахисника тобі більше подобається?
-Буду грати на тій позиції, де більше корисний для команди. В захисті – немає проблем, можу вийти і в атаці…Але якщо казати про улюблене місто на полі, це все-таки півоборона, з обов’язковим відтягуванням до своїх воріт та підключенням до атаки.

-Бадр, яке місце на Олімпіаді в Афінах для твоєї збірної буде успішним?
-Ми розраховуємо на медалі, інакше який сенс їхати до Греції. Не дивлячись на численні нагороди, якими поповнюють командний кошик легкоатлети, футбол у країні залишається найбільш популярним видом спорту.

-Зараз до Марокко подорожують чимало українських туристів. Щоб ти їм порадив подивитися у країні?
-Марокко – дуже красива країна. Наші береги омивають Середземне море та Атлантичний океан, цілий рік чудова погода. Касабланка зачарує будь-кого древньою архітектурою та гостинними мешканцями. Приїжджайте – не пожалкуєте.

-На твій погляд, що нині потрібно команді і тобі особисто, щоб виграти Лігу чемпіонів?
-Вважаю, “Динамо” по силам досягнути чималих висот у Лізі чемпіонів. Ми кожного дня посилено працюємо над підвищенням рівня гри команди. Минулорічної Ліги “Динамо” було зобов’язане виходити з групи, але не вистачило вдачі та.. часу у останньому матчі з “Інтером”. З везінням у нас в єврокубках останніми роками не все гаразд.

-Чому ти змінив номер?
-Мені подобаються цифри “три” та “шість”. Але вони були зайняті, тож я обрав “тридцятку”. Допоки це число мені приносить лише вдачу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер