Визначено переможця конкурсу дитячих малюнків

Визначено переможця конкурсу дитячих малюнків

У День святого Миколая Фан-клуб «Динамо» підбив підсумки всеукраїнського дитячого конкурсу малюнків «Я люблю «Динамо». У період з вересня до грудня на адресу Фан-клубу надійшло 448 малюнків із 17-ти регіонів України, а також п’яти зарубіжних країн – Росії, Білорусі, Ізраїлю, Америки та Китаю. Таким чином, конкурс набув статусу міжнародного. Наймолодшому учаснику конкурсу 6 років, найстаршому – 12.

Багато хто з учасників, в основному – кияни, разом із батьками, бабусями та дідусями зібралися в понеділок увечері в конференц-залі стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського, щоб дізнатися ім’я переможця.

Спочатку гості подивилися документальний фільм про історію та сучасність їхньої улюбленої команди, потім узяли участь у футбольній вікторині. За правильні відповіді на запитання ведучого вечора Олександра Липенка вони отримали пам’ятні призи – динамівські шалики та енциклопедії «Динамо-80».

Переможця в палких суперечках визначало компетентне журі у складі капітана «Динамо» Олександра Шовковського, видатних динамівців минулих років Леоніда Буряка, Володимира Онищенка, президента Фан-клубу Сергія Михайленка та одного з віце-президентів ФК «Динамо» Олексія Семененка. Саме останній і вручив приз переможцю – м’яч із автографами футболістів. Його щасливим власником став Михайло Скидан, учень 4-го класу київської середньої школи № 290!

Не пішли з порожніми руками й інші дітлахи. Кожен із них отримав подарунки від Фан-клубу – динамівський журнал, диск із історією клубу, листівку із зображенням динамівців, а також солодощі. На завершення Олексій Семененко запросив усіх дітлахів до ДЮФШ «Динамо» на Нивках, а дівчат та їхніх батьків – на стадіон «Динамо» та НСК «Олімпійський» повболівати за улюблену команду під час футбольних матчів.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер