Оптимістичні «дроги» на вулицях Києва

Оптимістичні «дроги» на вулицях Києва
Бірн проти Мілевського

Після прес-конференції головного тренера «Дрогеди» Пола Дуліна журналісти змогли поспілкуватися і з гравцями команди:

Стюарт БІРН, півзахисник

- Гадаю, на нас чекає дуже важка гра. «Динамо» – хороша команда з сильними гравцями, деякі з них виступають за свою національну збірну. Гадаю, в Дубліні вони могли забити нам значно більше голів. А в середу суперник грає вдома... Отже нам справді доведеться нелегко. Але, якщо «Дрогеді» вдасться надійно зіграти в обороні, то ми можемо розраховувати на позитивний для себе результат. Немає сенсу приїжджати до Києва, якщо не вірити в перемогу.

- Ви прилетіли до Києва за два дні до поєдинку. Це було зроблено з метою кращої підготовки до гри?

- Так, ми справді хочемо підготуватися до матчу найкращим чином. Можливо, якби ми приїхали сьогодні, команда була б втомленою. А так ми встигнемо добре відпочити і звикнути до нових кліматичних умов.

Шейн РОБІНСОН, півзахисник

- Ще два тижні тому я гадав, що в мене немає шансів взяти участь у матчі. Але зараз я відновився після травми і сподіваюся вийти на поле хоча б на кілька хвилин.

- Важко буде забити два м'ячі на виїзді?

- Безумовно. У першому матчі в Дубліні ми не поступалися «Динамо», особливо в другому таймі. І хто знає, як би розвивалися події далі, якщо б ми зрівняли рахунок раніше.

- Чому ви прибули до Києва за два дні до поєдинку?

- Ми завжди так робимо під час міжнародних матчів. Наприклад, до Естонії, на матч з «Левадією». Цей час потрібний для того, щоб краще підготуватися. Погода обіцяє бути спекотною, тож ми маємо звикнути до неї.

- У «Дрогеди» є шанси пройти до третього кваліфікаційного раунду?

- Перша гра вийшла приголомшливою! Сподіваємося, що завтра зможемо зіграти ще краще.

- Яке враження справив Київ?

- У нас не було можливості подивитися місцеві визначні пам'ятки, адже ми приїхали сюди грати у футбол, а не їздити на екскурсії. Відразу після матчу повертаємося до Ірландії, так що, на жаль, не зможемо погуляти містом.

* * *

Юний "дрог" на "Далімаунт Парк"

Відомо, що в Києві «Дрогеду» підтримуватимуть 150 уболівальників. Саме стільки місць ірландці забронювали на стадіоні «Динамо». Половина фанатів прилетіла до Києва разом із командою в понеділок. Деякі з них прогулювалися центром міста, недалеко від готелю, де базується команда. У них був чудовий настрій! А на питання, чим вони займаються в Києві, ірландські шанувальники футболу відповіли одноголосно: «Drinking!» («П'ємо!»).

- Як вам ціни на українське пиво?

- Ми не дивимося на ціну, вона дуже низька. Просто дістаємо гроші і розраховуємось.

Достатньо оптимістично і з гумором уболівальники «Дрогеди» дивляться на шанси улюбленої команди пробитися до наступного раунду Ліги чемпіонів:

- Завтра ми обіграємо «Динамо» з рахунком 3:0, потім пройдемо «Спартак», виграємо шість матчів у груповому турнірі, а в травні станемо переможцем Ліги чемпіонів!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер