Орендовані динамівці: гол Калитвинцева в дебютному матчі за «Зорю»

Орендовані динамівці: гол Калитвинцева в дебютному матчі за «Зорю»

5 березня «Олександрія» поступилася на виїзді «Карпатам» 0:1, увесь матч у складі команди Володимира Шарана провів Андрій Цуріков. На 69-й хвилині Андрій «відзначився» попередженням. Поєдинок став для Цурікова 15-м у вищому дивізіоні в нинішньому сезоні, а жовта картка – четвертою. Тож наступний матч «Олександрії» проти «Дніпра» вдома наш футболіст буде змушений пропустити. У складі «Карпат» весь матч провів Олександр Гладкий.

А ось орендований «Чорноморцю» Олександр Андрієвський залишився в суботу поза заявкою через дискваліфікацію. Без нього одесити на виїзді зіграли внічию 1:1 із «Дніпром».

Сповненим інтриги та напруги вийшов матч у Полтаві між «Ворсклою» та «Зорею». У стартовому складі полтавчан вийшли обидва орендовані динамівці: Дмитро Хльобас та Сергій Мякушко, які провели на полі весь матч.  У «Зорі» - Владислав Калитвинцев, який також відіграв без заміни. І саме він став автором вирішального голу, який приніс «Зорі» перемогу. За хвилину до свистка на перерву Владислав вдало реалізував пенальті. А ще раніше, в першому таймі, гол на свій рахунок записав партнер Калитвинцева Гречишкін, завдяки красивому й влучному удару зі штрафного метрів із 30-ти. Відіграти один м’яч полтавчанам вдалося у другій половині зустрічі, коли Шарпар також реалізував пенальті. У підсумку, виїзна перемога «Зорі» 2:1.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер