Орест КУЗИК: «По грі зобов'язані були перемагати»

Орест КУЗИК: «По грі зобов'язані були перемагати»

Автор двох гольових передач після матчу поділився враженнями від безкомпромісної битви:

- Оресте, які враження від матчу з «Шахтарем»? Який настрій у команді через нічийний результат?

- Хороша гра. Спочатку ми вийшли не повністю зібраними або, можливо, просто ще трохи розслабленими. Якби грали в першому таймі так, як у другому, то, гадаю, результат був би зовсім іншим.

- Які корективи зробив у перерві старший тренер, за рахунок чого так різко пожвавилася гра?

- Валентин Миколайович нам сказав, щоб ми нічого не боялися, адже нам протистоїть звичайна команда, з якою можна грати на рівних. Сказав просто виконувати ту установку, яку нам дали на гру. Ще він акцентував увагу на тому, що нам потрібно додати у швидкості, частіше грати через фланги, та додав, що якщо ми це зробимо, то напевно заб'ємо гол.

- Наприкінці матчу «Динамо» створило чимало моментів, але не вистачало завершального удару...

- Можливо, ми десь недопрацювали, можливо, комусь трохи не вистачило впевненості або техніки. Я думаю, що ми зробимо висновки, й такого більше не повториться. За такої гри, яку ми показали, ми зобов'язані були перемогти.

- Як давно виконуєш у своїй команді стандарти – кутові, штрафні? Чи тренуєш цей компонент якось окремо?

- На тренуваннях Валентин Миколайович іноді каже мені: «Залишся, візьми сітку м'ячів, постав, подавай кутові зліва, потім справа». Вимагає завжди, щоб подавав на ударі, у рамку воріт, а там уже, коли всі біжать, – хто-небудь занесе м'яча у ворота, хоч свій гравець, хоч чужий.

- Які відмінності сьогоднішнього матчу в порівнянні з фіналом ДЮФЛ, який відбувся в червні минулого року, й у якому ви протистояли загалом тим же футболістам?

- Сьогодні був зовсім інший настрій, можна сказати, нам протистояла інша команда, загалом, сьогодні була зовсім інша гра. Ми перейшли на рівень вище, і тепер перед нами стоять інші завдання. Тоді, звичайно, теж хотілося перемогти, але так склалася гра. Я гадаю, що сьогодні ми зобов'язані були перемагати, але так склалося.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер