Осінній акорд ветеранів «Динамо»

Осінній акорд ветеранів «Динамо»

Спершу матчі пройшли на Західній Україні, а потім і на Східній.

Два матчі динамівці провели у Чернівецькій області. Господарі підготувалися серйозно, в першому з них випустивши збірні ветеранів Хотинського та Заставнівського районів. В результаті нульова нічия, а в серії післяматчевих пенальті більш влучними виявилися місцеві гравці.

В аналогічному форматі пройшов і наступний поєдинок. Ветерани Кельменецького та Сокирянського районів чинили гідний опір динамівцям, звівши матч унічию 2:2 (м'ячі у «біло-синіх» не рахунку Олександра Призетка і Олега Саленка). Зате в серії пенальті перемогли кияни.

Зі ще більшим нічийним рахунком завершилася зустріч проти команди міста Токмак Запорізької області. 3:3, у динамівців голи на рахунку Олександра Призетка, Едуарда Цихмейструка та Олександра Радченка.

Красива фінальна крапка була поставлена ​​в місті Суми. Суперниками динамівців стали колишні футболісти із Сум та Охтирки, а сам матч пройшов на полі нового футбольного центру «Барса». Точні удари Олександра Призетка (двічі) і Сергія Нагорняка принесли киянам перемогу 3:0.

В турі містами України взяли участь п'ятнадцять футболістів: Сирота, Безсонов (капітан команди), С.Кузнєцов, Оксимець, Венглинський, Радченко, Самойлов, Закарлюка, Цихмейструк, Нагорняк, Призетко, Ващук, Хлус, Леоненко і Саленко.

У нинішньому році ветерани «Динамо» проведуть ще декілька матчів.

Урочисте закриття сезону заплановано на 15 листопада. У цей день у клубі «Бінго» відбудеться святковий вечір на честь 85-річчя «Динамо». У ньому візьмуть участь близько 500 осіб, більшість з яких - футболісти «Динамо», які грали за клуб з 60-х років минулого сторіччя і до сьогоднішнього дня.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер