Особлива місія Артемів-бомбардирів

Особлива місія Артемів-бомбардирів

Після зустрічі з дітлахами дитячого будинку «Сонечко» футболісти «Динамо» поділилися враженнями, розповіли про підготовку до майбутніх матчів, а також привітали представниць прекрасної статі зі святом, що наближається.

Артем МІЛЕВСЬКИЙ:

- На чиї питання легше відповідати: журналістів, чи дітей?


- Звичайно, бувають питання легші, ніж сьогодні. Деякі були каверзними, тому доводилося замислюватися, як відповісти дітям, щоб вони все зрозуміли. Добре, що було смішно і весело.

- Подобаються такі заходи?

- Звичайно. Приємно бачити радість в очах дітей від зустрічей із нами. В них непросте життя, то чому б нам хоча б трохи його не прикрасити. Тим паче, що нам це не складає особливих труднощів. Було б непогано, якби подібні заходи проводилися ще частіше.

Артем КРАВЕЦЬ:

- Вважаю, для дітей такі зустрічі дуже важливі. Вони раді, коли ми до них приїжджаємо. Нам також приносить задоволення дарувати дітям позитивні емоції, адже шанс побачити гравців «Динамо» для них випадає дуже рідко.

- Складно було в щільному графіку тренувань знайти час для відвідування дитячого будинку?

- Для таких виїздів часу ніколи не шкода. До того ж, можна не боятися запізнитися на тренування, оскільки головний тренер із нами.

- Який настрій після вдалого матчу в Харкові?

- Хороший, оскільки вдалося перемогти дуже серйозного суперника. Але ця гра позаду, ми вже готуємося до наступної – з «Ворсклою».

Не забули футболісти привітати жінок зі святом 8-го березня.

Артем Мілевський: «Хотів би привітати всіх жінок з 8 березня. В першу чергу – моїх найулюбленіших жінок – маму і сестру. Бажаю їм здоров’я й усього найкращого. Залишайтеся такими ж красивими і добрими. А всім дівчатам бажаю бути жіночними і щирими. Зі святом!».

Артем Кравець: «Вітаю всю жіночу половину з чудовим святом весни. Бажаю всього найкращого і щоб чоловіки цього дня вас не розчарували».

 

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер