Особливі гості на матчі «Динамо» - «Олімпік»

Особливі гості на матчі «Динамо» - «Олімпік»

Багато з них є вболівальниками «Динамо», тому наш клуб залюбки передав для них та їхніх батьків 50 квитків на матч.

Кожної суботи на НСК «Олімпійський» у них проходять заняття. Окрім регулярних занять, активісти групи спільно з батьками також проводять активності поза межами стадіону, наприклад, дітей залучають до виготовлення аплікацій та інших речей власними руками, приготування страв, тощо. Цього разу з’явилася ідея піти на футбольній матч, чому з радістю посприяв НСК «Олімпійський» та ФК «Динамо» Київ.

Діти з батьками з радістю зайняли свої місця на трибунах стадіону та не приховували свого задоволення, насолодившись грою улюбленої комнади.

Відзначимо, що це лише перша спільна ініціатива, але сподіваємося на подальшу співпрацю та залучення таких діток до футболу та підтримки «Динамо».

- Дякуємо ФК Динамо Київ і нашим партнерам НСК Олімпійський за прекрасну можливість відвідати сьогоднішній матч! - написали керівники Kids Autism Games на сторінці організації в соціальній мережі Facebook. - Нам дуже сподобалось! Сподіваємося, що і на наступному матчі у нас буде можливість вболівати за улюблений клуб!!!! Дякуємо!!!!! "Динамо" з Перемогою! Ураааа!!!!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер