Від “Байєра” до “Байєра”: клубна скарбнича поповнилася ще однією чудовою перемогою

Від “Байєра” до “Байєра”: клубна скарбнича поповнилася ще однією чудовою перемогою

У вівторок на полі НСК “Олімпійський” багато чого сталося вперше. Так, чемпіони України ще ніколи не стартували в Лізі чемпіонів з двох перемог поспіль, два дубля в одному матчі у виконанні “біло-синіх” – такого також не було. Лише втретє в групових турнірах чемпіонської Ліги “Динамо” забиває чотири м’ячі в матчі…

Але всі статистичні викладки ніяковіють перед ГРОЮ. Справжньою, безкомпромісною та видовищною – гідної битви найкращої команди країни та одного з лідерів німецького футболу на такому високому рівні.

Вкотре своє вагоме слово сказали вболівальники “Динамо”. На “Олімпійському” знову аншлаг, а несамовита шумова підтримка вважаємо, доволі суттєво допомогла господарям поля. А після матчу багатотисячний натовп несамовив від щастя. І це, повірте, не перебільшення. Ось такий би альянс “команда-фанати” і в чемпіонаті України!

Найголовніший, на наш погляд, висновок з матчу з “Байєром” – у “Динамо” є командний дух. Бажання та вміння боротися за “себе і того хлопця”. Так, було багато помилок, але під напором динамівців суперник помилявся ще більше. Приємно, що за рахунку 1:2 господарі не опустили руки, продовжували битися за кожен м’яч, винагородою за що став дещо курйозний другий гол Ринкона. Після цього динамівців зупинити було неможливо.

Невгамовний Йожеф Сабо та переповнені трибуни закликали команду йти лише вперед. А з виходом на поле Флорина Черната “Байєрн” виглядав приреченим…

Події навколо матчу ще довго будуть згадуватися вболівальниками “Динамо”. А ось гравцям вже сьогодні доведеться забути при незабутній футбольний вечір та готуватися до наступних баталій. Відновлення, теорія, тренування, підготовка до матчу в Полтаві… Футбольне життя продовжується!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер