Відкрите тренування: фотосесія та суперечливий гол Андре (+фото)

Відкрите тренування: фотосесія та суперечливий гол Андре (+фото)

У суботу «Динамо» провело останнє перед від’їздом до Ізраїлю тренування на базі в Кончі-Заспі. Як і анонсувалося, заняття було відкритим для представників преси, які у великій кількості приїхали дізнатися останні новини про підготовку команди, поспілкуватися з гравцями та тренерами, а також стати свідками фотосесії.

У тренуванні взяли участь 24 польових футболісти та чотири воротарі. Спочатку за справу взявся Вінченцо Пінколіні, провівши розминку та інший цикл вправ, який передує основній роботі, із м’ячами. Потім розпочалося найцікавіше. Юрій Сьомін розділив гравців, провівши двохсторонню гру. В одній її частині гравці могли робити не більше двох дотиків до м’яча, в іншій обмежень не було. У команді «зелених» в полі вийшли Попов, Михалик, Алмейда, Бетао, Вукоєвич, Єременко, Ярмоленко, Нінкович, Зозуля та Мілевський. «Червоні» протиставили не менш бойовий склад, який мав на одного гравця більше: Несмачний, Юссуф, Хачеріді, Данило Сильва, Гіоане, Гармаш, Теміле, Суарес, Бертольйо, Кравець, Андре. Квартет воротарів Шовковський, Коваль, Бойко та Кичак по черзі захищали ворота, решту часу займаючись із Михайлом Михайловим. Також за окремою програмою продовжили тренування Шевченко, Гусєв та Гільєрме.

Судячи з «двохсторонки», відразу не скажеш, що футболісти вийшли з відпустки лише кілька днів тому. Швидкі переміщення по полю, забігання, оригінальні комбінації... Рахунок у зустрічі відкрив класним ударом із лінії штрафного майданчика в саму «дев’ятку» Мілош Нінкович. Трохи пізніше Андре пішовши від захисника відновив рівновагу. Щоправда, виникли суперечки, мовляв, бразилець тричі торкнувся м’яча, але, судячи з усього, арбітр зустрічі Валерій Зуєв узяття воріт зарахував. Біля краю поля активно керував діями обох команд Юрій Сьомін, вказуючи гравцям на помилки та висловлюючи похвалу за вдалі дії.

Разом із журналістами за тренуванням першого складу уважно спостерігали гравці динамівської Академії, яка за кілька годин на цьому ж полі мала провести матч у рамках Меморіалу Макарова. Також сьогодні в турнірі стартує ведена Олександром Хацкевичем молодіжна команда «Динамо».

 

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер