Відкриваємо сезон у Луцьку

Відкриваємо сезон у Луцьку

Майже тримісячний зимовий футбольний антракт підійшов до закінчення і в середу, 5 березня, київські динамівці зіграють свій перший в новому році офіційний матч.

Суперником підопічних Олексія Михайличенко в півфіналі Кубка України буде амбіційна луцька “Волинь”, що попсувала в осінній частині сезону нерви не одному вітчизняному клубному гранду.

Київське “Динамо” зі всією відповідальністю підійшло до матчу. В суботу, повернувшись із заключного збору в Голландії, гравці отримали день відпочинку, після чого в понеділок заїхали на базу. У вівторок ввечері команда чартерним рейсом вирушає до Луцьку, де в середу о 18.00 полтавський рефері Олександр Горностаєв дасть свисток про початок матчу.

На Волині зараз справжній футбольний бум. У півфінальному матчі з “Динамо”, в якому підопічні Віталія Кварцяного розраховують тільки на позитивний для себе результат, лучанам забезпечена підтримка “12-го гравця”. Всі 11.000 квитків міського стадіону “Авангард” давно зникли з вільного продажу, причому найдорожчі з них оцінювались у 20 гривень.

За добу до матчу в Луцьку пройшов сильний снігопад. Вже зелене, ідеально підготовлене працівниками стадіону поле вкрилося 20-30-сантиметровою сніжною пеленою.

Орієнтовний стартовий склад “Динамо”: Шовковський – Боднар, Федоров (Саблич), Гавранчич, Несмачний – Лєко, Гусин, Дмитрулін - Діого Ринкон, Белькевич – Шацьких.

Олександр Хацкевич пропускає матч через дискваліфікацію.

***

Нагадаємо, що динамівці п’ятиразові володарі Кубка України. На шляху до свого шостого трофею в 1/32 фіналу кияни взяли верх над бурштинським “Енергетиком” (1:0), у 1/16 фіналу не залишили жодного шансу житомирському “Поліссю” – 4:0, а в 1/8 фіналу повергли алчевську “Сталь” – 2:0. У чвертьфіналі підопічні Олексія Михайличенко за сумою двох зустрічей (1:0 і 4:0) подолали полтавську “Ворсклу”.


* * *

У першому колі чемпіонату 2002/2003 “Динамо” переграло “Волинь” 3:1.

Протокол матчу:

“Динамо”: Рева, Хацкевич, Гавранчич, Саблич, Боднар, Дмитрулін (Пеєв, 46), Гіоане, Каддурі, Чернат, Шацьких (Мелащенко, 46), Леандро (О.Алієв, 80)

“Волинь”: Нестеренко, Комзюк, Разгон, Федюков, Соколенко, Сачко, Гончаренко, Дудник (Луценко, 26), С. Алієв, Кривой (Толочко, 69), Сіанкам (Гащин, 46).

Голи: Шацьких (23), Хацкевич (29), Чернат (65) – Гащин (50).

Попередження: Хацкевич (80) - С. Алієв (4), Разгон (14), Комзюк (54), Гащин (77).

* * *

Пряма трансляція матчу о 18.00 на телеканалі “ТЕТ”

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер