Відпустка динамівців: від Сан-Паулу до Домінікани

Відпустка динамівців: від Сан-Паулу до Домінікани

Про те, як вони будуть проводити зимові канікули, наші футболісти розповіли офіційному сайту клубу.

Більшість легіонерів вирішили провести відпустку на батьківщині. Так, Домагой Віда вирушив до Хорватії, де проведе час із сім'єю.

Також удома весь місяць проведе Юнес Беланда. Цікаво, що він не відзначатиме новорічні свята, це йому не дозволяє робити віросповідання, адже він мусульманин.

Для Дьємерсі Мбокані через дискваліфікацію відпустка розпочалася трохи раніше. Динамівський нападник, насамперед, вирушив до Бельгії, а другу частину відпустки проведе в Конго.

Бразилець Дуду відпочиватиме у своєму рідному місті Гоянія (штат Гойяс). Данило Сильва, який отримав пошкодження, виїхав ще за тиждень до матчу з «Рапідом» до Сан-Паулу. А в планах Мігеля – традиційне відвідування Португалії, потім візит до Італії до батьків та родичів своєї дружини.

Різноманітні серйозні плани в Александара Драговича. Захисник спочатку поїде до Таїланду, а Новий рік буде зустрічати з родиною в Лондоні, де також зустрінеться зі своїм давнім добрим товаришем Арнаутовичем, який виступає зараз за «Сток Сіті».

Багато місць має намір відвідати й Джермейн Ленс: «Перші дні відпустки я проведу в Голландії, потім поїдемо із сім'єю до Дубаї, після чого плануємо відпочити на Мальдивах, де, судячи з усього, й зустрінемо Новий рік. У другій частині відпустки планую відвідати родичів на батьківщині в Суринамі».

Традиційно грандіозні очікування від зимового вільного часу у динамівських українців. Андрій Ярмоленко разом із дружиною Інною та маленьким сином Іваном полетів відпочивати до Дубай. Це перша подорож малюка за кордон. Сімейство про всяк випадок взяло із собою батьків Андрія, щоб вони допомагали їм доглядати за дитиною. Новий рік сім'я нападника, якого було визнано найкращим футболістом України 2013 року, вирішила відзначати в Чернігові, вдома в Андрія. Вони збираються влаштувати тихий затишний сімейний вечір. Але не виключено, що після опівночі Андрій із дружиною підуть кудись святкувати з друзями.

Євген Макаренко проведе відпустку на Кубі. Зібралася хороша компанія хлопців, із якими він усе дитинство разом грав у футбол у динамівській Академії. Також із ними поїхав Олександр Рибка із сім'єю та Сергій Шматоваленко з дружиною. Спочатку хотіли до Таїланду, але потім передумали.

- Емірати? Та там зараз буде стільки футболістів, що можна чемпіонат української Прем'єр-ліги грати, – пожартував Макаренко. – Новий рік святкуватиму в Києві, напевно, в тій же компанії.

Доволі далеко полетів Сергій Сидорчук: «Наступного дня після завершення матчу з «Рапідом», в якому я не брав участі через перебір жовтих карток, поїхали з дівчиною та друзями на 10 днів до Домініканської республіки. А Новий рік збираємося традиційно відзначити з родиною в Запоріжжі».

Півзахисник Олег Гусєв, окрім теплих країн, планує зайнятися активним відпочинком у Франції :

- Поїду з дружиною до теплих країн, а саме до Таїланду на тиждень, потім поїдемо до Дубаї, а перед самим Новим роком покатаємося на гірськолижному курорті у Франції, де й зустрінемо свято. На Різдво поїдемо до батьків. Не здивуюся, якщо в Еміратах зустрінемося з кимось із динамівців або іншими футболістами, туди їздить відпочивати половина футбольного СНД (посміхається).

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер